Thursday, August 16, 2012

about us

assalamualaikum reader . 
k ema start . ema kenal budak nih dari umur ema 5 tahun lagi . ema satu kindergarten dengan dia . then ema masuk darjah 1 , ema satu kelas dengan dia . ema pun pernah bagitahu korang yang ema suka kat dia dari ema satu tadika dengan dia . sampai lah sekarang . ema sayang dia dah macam abang ema sendiri . yelahh ema mana ada abang kan . so ema anggap dia macam abang , kawan and as a bf . tahun ni ema PMR . ema selalu belajar dengan dia kat rumah . mama dah kenal dia , sebab mama yang teach time tadika dulu . ema ajar dia sebab dia tak berapa nak pandai . sorry , bukan nak cakap dia ni bo___ . ibu dia pun mintak ema tolong ajarkan dia . ema lah cikgu dia tiap-tiap malam . nanti bila ema dapat keputusan yang baik , mama suruh ema pindah sekolah . sebab kalau ema kat sekolah tu , ema banyak sangat masalah . orang kat sekolah tu semua macam anti dengan ema . ema pun tak tau asal . maybe dorang tak suka ema bercouple2 kat sekolah . so mama suruh jugak ema pindah . and ema terfikir , bila ema dah pindah nanti , macam mana dengan dia . dia ingat ema tak yea ? sape nak jadi cikgu dia lagi tiap2 malam :') ema nak tengok dia berjaya . ema nak tengok dia senang . ema nak tengok dia happy dengan kehidupan dia yang berjaya . ema selalu berdoa , dia dapat semua tuh . ema takut sangat nanti dia lupa ema . even ema tau yang bercinta tak semestinya selamanya . kawan pun , tak pe lah . yang penting dia tak lupa ema . ema sayang dia . ema gak takut kalau ema yang buat dia terluka satu hari nanti . ema yang berpaling dari dia . walau apa2 pun , ema harap sangat dia berjaya . 

and , ni untuk dia 
mamat , ema harap mamat tak kan lupa ema . mamat ingat ni kan 'EMAMAT' ? arghh , mamat belajar betul2 k . taknak sedih2 . nanti kalau ema dah sekolah luar , mamat jangan lupa ema . ema sayang mamat . and ema pun tau mamat sayang ema . mamat jangan sia2kan apa yang ema ajar taw . mamat ingat semua formula2 yang ema bagi . ema nak mamat berjaya dunia dan akhirat . good luck untuk PMR sayang ~ cynk syg b ! :') ema sentiasa doakan mamat berjaya . k sayang 

ema tak tahan dah ni . ema sedih sangat hari ni bila fikir pasal sekolah . kalaulah ema tak ada masalah kat sekolah tu , tak ada orang dengki ,, mesti ema tak pindah kan ? tak pe lahh , mungkin ni cara ema nak kenal dunia luar . for all PMR candidates GOOD LUCK PMR :')
jangan lupa aku ! sayang semua :*

kbye
♥ leave a comment ♥

No comments:

Post a Comment