Thursday, December 27, 2012

Dalam Setiap Gambar Ada Lagu

 السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ

 ♓é² .. ♓é² .. ♓é² .. ♓é² looooooooooo

cikTot : ema, are you there? i'm waiting for you here.. where are you going after your last entry on 16 dec? kata nak jumpa cikTot esoknya . tipuu :(

kesian kesian kesian .. tunggu ema ye cik Tot??
okay2 sorry :) 

ema sengaja menghilangkan diri . sorry k . cikTot boleh je jumpa ema kat facebook kan . mengada suruh ema datang sini ler tuhh . now im here my darl . takyah risau lahh . ema tak lupa pun kat cikTot . eh , lupa nak cakap . ema dah boleh terima keputusan ema buat kat that bangla(mr.A) tu . semakin happy hidup ema . sedangkan dia tengah memburu ema lagi . sorry boy . stop couple . ema dah tetapkan dalam diri ema macam Taylor Swift punya lagu 
'We are never ever, ever getting back together' 
shalallallalaaa
ema malas nak fikir couple2 lagi dah . ema nak terus study . ema ingat pesan2 wak ema semua . "Bukan kita bercinta sekarang bermakna kita dengan dia sampai bila2 . kan?"
hello ~ we are still teen rite?  appreciate your teenagers time . jangan sia-sia kan . life seorang teenager double triple best tau tak? LIFE paling best bila zaman bujang nih . bercouple2 sekarang zaman remaja korang tak best . kang kena kongkong lah , tak bagi tu , tak bagi ni . double hello? belum jadi bini lagi okay .. ema dah tak couple ni , ema takde masa nak ingat cintan-cintun ni .. time umur-umur sekarang nih lah masa nak belajar nak happy-happy dengan kawan2 . betul tak? sama macam lagu One Direction 
'Live While We're Young' 
♫ ♪ ♪ ♫ ♩ ♬ 
layannn . hmm kan best . nanti dah besar sikit baru bercinta-cinta . ema bukan nak menghasut orang tengah bercinta nih  tengok dulu umur korang k . kalau umur macam ema ni , masih tak layak . unmatured lagi . nanti dah masuk universiti , korang nak 'Love Story' macam Taylor Swift punn , pergi lantak . yela , dah pandai . kesah apa kan? sekarang ni bukan love story tapi cerita Cinta Monyet+Beruk+Chimpanzee. haa tu diaa :) bagi yang sedang tengah during bercinta tu , hope korang kekal lah . ema doakan . life korang kan . ema tak kesah pun . ema doa yang baik baik je . ema nak rasa dunia remaja ema betul2 . tak nak fikir apa yang dah berlaku sebelum ni . Life Must Go On rite? even ema macam yakin tak yakin je nak lepaskan bangla ema tu .tapi ema dah pun lepaskan . kan dah sebijik sejabak macam lagu Wanna
'Lepaskanlah lepaskan semua tiada makna jika bersama ... '
oº°˚˚°º≈нåнåн庰˚˚°º≈º  seronok maa 
dah lahh , i dont mind . korang happy dengan life korang , ema happy dengan life ema sekarang . syiokk gilerr . dulu ema kiokkk sikit . tapi kan , orang bercinta ni , complete hidup mereka . makan minum pun ada orang jaga . hari2 wangi jee . nak hangout pun , boyfriend terpaksa kerja cari duit untuk shopping dengan girlfriend dia . ema dah laa tak suka orang bazir2 duit untuk ema nih . macam nak penangan je rasanya . orang dah bagi tu , nak taknak terima je . bak kata opahh ganyang 
"rezeki jangan ditolak"  oº°˚˚°º≈нåнåн庰˚˚°º≈º
even ada orang jaga , kat rumah nak basuh baju pun , tanya mak macam mana nak guna washing machine . teruk jugakk . bilik tu , kalau mak tak bising suruh kemas , haprakkk bau dia tau .. esh2 .. nak solat pun , tunggu bf/gf suruh baru nak buat . erghh terukk bebenorrr . nampak tak kuatnya kasih sayang cinta tu? 
ema pun single jugak . tapi ema ada mama ada abah . ema sayang dorang . ema taknak hampakan dorang . ema sedang menikmati zaman bujang ema ni dengan kasih sayang dorang . kasih sayang and cinta dorang lagi membawa keuntungan .
pencinta dan dicinta semua . ema tak cakap korang kurang kasih sayang dari makbapak tau . ema just nak story pasal life bujang ema . jangan touching ! alaa , tak comel nanti . senyum sikit :))
okay2 . 
"ema stop it . jangan membezakan orang bercinta dengan single . lets them . you with your life k?"
haa dah2 . ema dah tak cakap . ema sayang korang tau . single or couple pilihan korang :)

muah2 :*

 sekarang ni ema just nak rasa ada ABANG ANGKAT je . sebab ema takde abang . kalau agak2 nak tu , bagi lah ema yang handsome2 sikit . ada dimple tu lagi ema nak sangat! haha . boleh register borang . just IM me via facebook or twitter or cbox .

 ☝ 
budak nih nak rasa kasih sayang seorang abang pulakk . boleh tak?

♓έ♓έ♓έ♓έ

dahh cukupp :) 
 
k bye cikTot . sayang semua . iloveyou
see you again :)
  remember my advice
 



♥ leave a comment ♥

No comments:

Post a Comment