Wednesday, December 12, 2012

dia ;(

fuhhh fuhhhhhhhhhhhhhhhhh 


berhabuks dahh dia nihh . macam2 cerita yang ema nak kongsi . banyak sangat kisah pahit manis selama ni tau takk . ni cik tottt punya kerja lahh . asyik taknak panggil ema je . k cik tot sihat tak nih? ema kat sini tak berapa nak sihat . sakit tekak , demam . mungkin ema tengah sedih sangat kot sekarang ni . boleh tak ema nak story sikit kat cik tot? cik takde kawan nak story cerita sedih ni . nak cerita kat kawan2 takut dorang tak faham pulak kan .
cik Tot , ema sedihh sangat . ema tinggal dia . selama 3 tahun 2 bulan 13 hari kami sangat bermakna untuk ema . ema tak tau nak cakap macam mana lagi dahh . ema taknak hubungan ema dengan dia berakhir macam ni sebenarnya . tapi apakan daya kan . cik Tot mesti tau yang ema sayang sangat dengan dia . ema tak jumpa dia pon . ema rindu kat dia . ema nak dia tau ema sayang dia . ema buat nih bukan sebab mama sebenarnya . ema ada alasan tersendiri . cik Tot tak yah tau lahh k . ema taknak ceritakat sini banyak2 . kang jadi kontrovesi pulakk . tak nak lahh ea . cik Tot , ema akan selalu doakan kebahagiaan dia , kesihatan dia . ema nak dia cuba bahagia tanpa ema . ema tak nak dia berharap dengan ema . ema nak tengok dia berdikari tanpa ema kat sisi dia . tapi ema akan selalu teman dia . ema akan jadi kawan dia dunia dan akhirat . ema tau kalau ema story kat orang lain , ema yang kena . ema terima . tapi ema nak dorang tau ema buat semua nih bersebab k sayang . bersebab . kalau korang ada kat tempat ema , korang akan rasa . moment ema hang out dengan dia , kat mana2 dengan dia , ema takkan lupa . ema akan ingat cinta monyet kami sampai bila2 . ema sebenarnya masih memerlukan dia untuk teman ema . bagi semangat dekat ema . susah sangat nak lepaskan dia . ema dah tak tahan dah nihh . nak melelehh je ;( 
ema nak sangat tengok dia berjaya . dia baik sangat . dia caring . dia ada dimple tau . dimple dia lawa sangat . kalau nak dia , contact lahh ema . t ema bagi number phone dia . tapi dia ni degil sikit . degil dia bersebab . jangan marah2 kat dia sebab dia akan sedaya upaya buat kita bahagia . dia akan try buat korang happy walaupun dia sakit hati . dia senang menangis kalau dia rasa dia bersalah buat kita sedihh . air mata dia bermakna sangat . walaupun kami dah takde pape lepas nihh , ema akan tetap jadi orang first lap air mata dia . ema akan jadi orang first dengar cerita dia . ema nak sangat dia baca entry ni . andai kata kalau dia baca , ema nak bagi pesanan sikitt 

awakk , jangan lupa kita k . jangan smoking lagi . sebab ramai perempuan tak suka lelaki smoker . awak akan sihat2 je kan ? awak makan tau . jangan buat kerja berat2 sangat . kalau penat tidur . awak , kita nak awak tau kita sayang kat awak . kita akan jadi sahabat sampai bila2 kan . kita boleh study sama2 lagi kan? lepak sama2 , hangout sama2 . kan2? jangan lupa 3 tahun kita ni taw! 

cik Tot! ema tak tahan dah nihh . pinjam shoulder kejap . nak meraung! ;( waaaaaaaaaaaaa

kepada semua2 orang , ema nak korang tau ema sayang korang . hope relationship korang kekal sampai bila2 k . tak mungkin first love akan jadi last love . yang penting doa setiap pasangan . k? 

mata panda ! .,.

k lah cik Tot . terima kasih kerana mendengar luahan hati ema . ema sayang semua . jangan sedih2 k . semoga korang sihat2 je . muahh :* 

bubyee! (y)

♥ leave a comment ♥

1 comment: